cs
koncertmenü
portfolio
foto
plakat
gorum
szavaz
kapcsolat
sajtoanyagok
partnerek
akkreditacio
cs
 
U.D.O. - 2015. március 24. - Barba Negra Music Club
  2015. március 8. - MMC, Pozsony
udo
Dekadens albummal tér vissza Udo Dirkschneider
vendég: Sister Sin (S)
A Decadent című új album a 15. U.D.O. lemez, mely társadalomkritikus hangvétellel tűzi céltáblára a gazdagok dekadens életvitelét. A lemez alapanyagául szolgáló élményeket Udo saját karrierje alatt gyűjthette be, hiszen turnéi során Európa, Japán és Észak-Amerika mellett a világ minden szegletébe eljutott: jóval a vasfüggöny leomlása előtt szerepelt Oroszországban, játszott Dél-Amerika 4000 méternél magasabban fekvő területein is, és még 2014. elején is fellépett Ukrajnában.

"A kivételezett rétegek dekadenciája a világ minden pontján felfedezhető, igaz erősen eltérő formában" - mondta el Udo. - "A dekadencia szinte nemzetek feletti jelenségként észlelhető. Ami engem a leginkább zavar, az a vele járó önzés és énközpontúság. Az emberek, akiknek mindenük megvan, egyszerre elveszítik minden érdeklődésüket a külvilág iránt, és úgy tűnik, mintha éppen a saját helyzetüket használnák önmaguk felmentésére. Azt sem veszik észre általában, hogy van összefüggés saját luxusuk és mások nyomora között."

 
jegyár 5.900.- Ft, a koncert napján 6.200.- Ft
Jegyek válthatók a TEX és a Ticketportal hálózatában, a valamint helyszínen, valamint a CD Pincében, a Hammerben, a Headbangerben és a Lemezkuckóban, vagy megrendelhetők nálunk- ez utóbbi esetben színes, nyomdai jegyet küldünk postai utánvéttel.
letölthető fotó
udo
 
cs
cs